Djembé workshop
U leert razendsnel

Wilt u ook djembé spelen? Dit is uw kans. Muziekschool Bayo verzorgt workshops aan bedrijven, scholen, feesten, etc. U zult versteld staan wat u in een korte tijd ten gehore brengt! Een Afrikaans ritme bestaat vaak uit twee of drie verschillende ritmes die door elkaar worden gespeeld, vaak aangevuld met een solo. Deze ritmes zijn opzwepend en geschikt voor iedereen, jong en oud.

Elke workshop is maatwerk. Jurrien en Bart passen de workshops zoveel mogelijk aan naar uw wensen. De docenten hebben ervaring met het geven van workshops aan peuters, kinderen, volwassenen en mensen met een beperking.

Bayo verzorgt workshops van drie kwartier, één uur of een lange workshop van twee uur. Het is mogelijk dat zij bij u op locatie langs komen maar u bent ook van harte welkom op hun eigen locatie in Nijkerk. Per workshop kunnen er maximaal dertig personen deelnemen. De prijs is afhankelijk van uw wensen. Bayo biedt u altijd een hoge kwaliteit voor een goede prijs. Informeer daarom naar de mogelijkheden.

POSTADRES:

Muziekschool Bayo

Leusderweg 123A

3818 AB Amersfoort


MAIL: info@bayo-music.nl

TEL:  06 3830 1391

Lestijdenlestijden.htmlshapeimage_5_link_0
Workshopsshapeimage_6_link_0
Optredensshapeimage_7_link_0
Verhuurverhuur.htmlshapeimage_8_link_0
Verkoopverkoop.htmlshapeimage_9_link_0
Contactcontact.htmlshapeimage_10_link_0
Homehome.htmlshapeimage_11_link_0
Afrikaanse dansDans.htmlshapeimage_12_link_0
Djembé lessenlessen.htmlshapeimage_13_link_0
 

© Bayo Music - Jurrien Booman & Bart ten Hove