Afrikaanse dans
Ritme, trommels en energie

West-Afrikaanse dans is een zeer energieke en expressieve vorm van dans afkomstig uit Senegal, Mali en Guinee. Plezier in het dansen staat centraal tijdens de lessen. De lessen vinden wekelijks plaats in een
grote spiegelzaal in Amersfoort-Schuilenburg. Een les bestaat o.a. uit een warming-up (met Afrikaanse danspassen), een choreografie waar elke week aan gewerkt wordt en een cooling-down. Het dansen zal begeleid worden door live percussie. Ervaring in dans is niet nodig!

Docente Khady Dieme is geboren in Senegal en behoort tot de Jola-stam ten zuiden van dit land. Vanaf haar twaalfde jaar is zij al actief op het gebied van traditionele dans. In 2003 is zij naar Nederland gekomen en heeft in de jaren erna veel ervaring opgedaan in het geven van dansworkshops en -lessen. Khady zorgt altijd voor gezellige lessen die bruisen van energie. Naast lesgeven heeft Khady gedanst in grote shows in Nederland en Afrika.


De kosten voor een danscursus voor tien lessen van één uur bedraagt €135,- (incl. btw). Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Muziekschool Bayo.

© Bayo Music - Jurrien Booman & Bart ten Hove

POSTADRES:

Muziekschool Bayo

Leusderweg 123A

3818 AB Amersfoort


MAIL: info@bayo-music.nl

TEL:  06 3830 1391

Lestijdenlestijden.htmlshapeimage_5_link_0
Workshopsworkshops.htmlshapeimage_6_link_0
Optredensshapeimage_7_link_0
Verhuurverhuur.htmlshapeimage_8_link_0
Verkoopverkoop.htmlshapeimage_9_link_0
Contactcontact.htmlshapeimage_10_link_0
Homehome.htmlshapeimage_11_link_0
Afrikaanse dansshapeimage_12_link_0
Djembé lessenlessen.htmlshapeimage_13_link_0